--20-- VANZARE CREMA PENTRU PICIOARE ANTIMICOTICA CU CAMFOR SI EUCALIPT DR TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



CREMA PENTRU PICIOARE ANTIMICOTICA CU CAMFOR SI EUCALIPT DR TEMT
ID:195984


PRET:   76.00 Lei

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  

                          
DESCRIERE
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
 
 CREMA PENTRU PICIOARE ANTIMICOTICA CU CAMFOR SI EUCALIPT DR. TEMT este recomandata pentru tratamentul micozelor, pentru picioarele in stare avansata de Piciorul Atletului.
 
 Ingredientele antifungice arata o imbunatatire a pielii dupa o saptamana si o vindecare completa dupa 14 zile.
 
 CREMA PENTRU PICIOARE ANTIMICOTICA CU CAMFOR SI EUCALIPT DR. TEMT este eficienta doar cu asumarea tuturor masurilor de igiena, ca schimbatul sosetelor de 1 - 2 ori pe zi, spalatul picioarelor s.a.
 
 CREMA PENTRU PICIOARE ANTIMICOTICA CU CAMFOR SI EUCALIPT DR. TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE.
 
 ULEI DIN GERMENI DE PORUMB este deosebit de bogat in vitamine, minerale si acizi esentiali, un adevarat balsam pentru hranirea si hidratarea stratului exterior al pielii.
 
 Uleiul din germeni de porumb neutralizeaza efectul nociv al radicalilor liberi, stimuleaza regenerarea celulara, reduce roseata pielii si prin continutul ridicat de vitamina E si zinc hraneste pielea si o revigoreaza.
 
 CAMFOR este un ingredient utilizat in unele afectiuni dermatologice, are actiune antipruriginoasa, antiinflamatoare, imbunatateste circulatia sanguina, racorind tenul.
 
 ULEI DE EUCALIPT, antireumatic, antiseptic general, stimulator, favorizeaza formarea mugurilor de vindecare, eficient in diverse infectii, imbunatateste circulatia sanguina.
 
 SALICILAT DE METIL detine proprietati de incalzire a picioarelor.
 
 GLICERINA este un foarte bun emolient cu rol important in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii, fiind un umectant care atrage si absoarbe apa; asigura o hidratare optima a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice, imbunatateste textura pielii, aceasta devenind catifelata.
 
 CREMA PENTRU PICIOARE ANTIMICOTICA CU CAMFOR SI EUCALIPT DR. TEMT - MOD DE AMBALARE 50 ML - 76 RON; 250 ML - 120 RON; 1000 ML - 298 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE ILASH - PERMANENT DE GENE COMBINAL DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...
210.00 Lei Optiuni livrare

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...
230.00 Lei Optiuni livrare

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...
245.00 Lei Optiuni livrare


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X