--20-- VANZARE PEELING CREMA FACIAL SI CORPORAL INSTANT CU AZULENA DR. TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



PEELING CREMA FACIAL SI CORPORAL INSTANT CU AZULENA DR. TEMT
ID:185460


PRET:   102.00 Lei

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  

                       
DESCRIERE
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
 
 Peelingul este cea mai sigura si mai eficienta modalitate de intinerire a pielii si consta in inlaturarea controlata a stratului superior al epidermei, cel care arata semnele de imbatranire, in acelasi timp cu consolidarea dermului pentru a obtine o piele mai tanara si mai sanatoasa.
 
 Scopul peelingului este de a trata ridurile fine din jurul ochilor si gurii si ridurile adanci aparute ca urmare a imbatranirii, expunerii la soare, poluantilor. De asemenea sunt rezolvate anumite tipuri de acnee, cicatrici superficiale si pete cauzate de varsta, soare, sarcina sau de folosirea anticonceptionalelor.
 
 TOATE PEELINGURILE PRODUSE DE LABORATOARELE DR. TEMT POT FI UTILIZATE PE FATA SI PE CORP.
 
 PEELING CREMA FACIAL SI CORPORAL INSTANT CU AZULENA DR. TEMT este un peeling special conceput pentru toate tipurile de ten, cu exceptia celui cu acnee si cu capilare dilatate.
 
 PEELING CREMA FACIAL SI CORPORAL INSTANT CU AZULENA DR. TEMT este un peeling sub forma de crema cu doua tipuri de cristale intarite care realizeaza exfolierea intr-o singura faza, este un peeling mecanic care lasa pielea luminoasa, fina si catifelata.
 
 PEELING CREMA FACIAL SI CORPORAL INSTANT CU AZULENA DR. TEMT este un peeling mai usor, o crema delicata de exfoliere cu proprietati deosebite de netezire a pielii.
 
 INGREDIENTE PRINCIPALE.
 
 AZULENA este un ulei volatil obtinut prin distilare la abur din musetel german, avand culoarea albastra, specifica cerului senin dintr-o zi insorita. Musetelul german contine o mare varietate de elemente active cu rol antiinflamator si antioxidant semnificativ fiind folosit inca din antichitate pentru calitatile sale revigorante. Musetelul este lipsit de de toxicitate, fiind recomandat in compozitia produselor cosmetice pentru pielea sensibila a copiilor.
 
 Azulena are proprietati antiinflamatorii, linistitoare, bacteriostatice si bactericide, trateaza acneea, rozaceea, ajuta la vindecarea ranilor si fragilitatii capilare, regenereaza pielea.
 
 CRISTALE INTARITE DE STEARINA (abraziv mecanic) faciliteaza exfolierea stratului de celule moarte de la suprafata pielii.
 
 ULEI DE PARAFINA este folosit ca lubrifiant, este de asemenea, un izolator de umiditate util pentru afectiuni ale pielii locale caracterizate prin deshidratarea tesuturilor; hidrateaza si regleaza continutul de apa in piele.
 
 GLICERINA este un foarte bun emolient, cu rol important in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii, fiind un umectant care atrage si absoarbe apa; asigura o hidratare optima a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice, imbunatateste textura pielii, aceasta devenind catifelata.
 
 MOD DE FOLOSIRE.
 
 PEELING CREMA FACIAL SI CORPORAL INSTANT CU AZULENA DR. TEMT se aplica dupa curatarea temeinica a tenului, in strat mai gros pe fata, gat sau corp (evitati zona ochilor). Nu este nevoie sa lasati sa se usuce. Se maseaza cu miscari circulare ale degetelor. Resturile indepartati-le cu apa calduta.
 
 Produsul ofera o exfoliere completa a fetei si corpului.
 
 MOD DE AMBALARE 100 ML - 102 RON; 250 ML - 138 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...
210.00 Lei Optiuni livrare

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...
230.00 Lei Optiuni livrare

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...
245.00 Lei Optiuni livrare


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X