--20-- VANZARE PEELING CREMA PENTRU FATA SI CORP CU BROMELAINA HAWAII PEELING DR. TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



PEELING CREMA PENTRU FATA SI CORP CU BROMELAINA HAWAII PEELING DR. TEMT
ID:185459


PRET:   27.09 $

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  

                             
DESCRIERE
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
 
 Peelingul este cea mai sigura si mai eficienta modalitate de intinerire a pielii si consta in inlaturarea controlata a stratului superior al epidermei, cel care arata semnele de imbatranire, in acelasi timp cu consolidarea dermului pentru a obtine o piele mai tanara si mai sanatoasa.
 
 Scopul peelingului este de a trata ridurile fine din jurul ochilor si gurii si ridurile adanci aparute ca urmare a imbatranirii, expunerii la soare, poluantilor.
 
 De asemenea sunt rezolvate anumite tipuri de acnee, cicatrici superficiale si pete cauzate de varsta, soare, sarcina sau de folosirea anticonceptionalelor.
 
 TOATE PEELINGURILE PRODUSE DE LABORATOARELE DR. TEMT POT FI UTILIZATE PE FATA SI PE CORP.
 
 PEELING CREMA PENTRU FATA SI CORP CU BROMELAINA HAWAII PEELING DR. TEMT este un peeling activ pentru fata si corp, este un peeling mecanic ce contine Bromelaina care inmoaie straturile de piele si le pregateste pentru exfoliere.
 
 BROMELAINA este un amestec de proteine vegetale extrase din ananas cu proprietati antiinflamatorii si de ardere a grasimilor extras pentru prima oara in Hawai.
 
 PEELING CREMA PENTRU FATA SI CORP CU BROMELAINA HAWAII PEELING DR. TEMT poate fi folosit si in combinatie cu aburul vapozonului.
 
 PEELING CREMA PENTRU FATA SI CORP CU BROMELAINA HAWAII PEELING DR. TEMT este un peeling crema pentru toate tipurile de ten, cu exceptia celui foarte subtire si cu cuperoza.
 
 MOD DE AMBALARE 250 ML - 124 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X